FK Kozlovice - Baťov
01 / 01

Poslední zápas

FK Kozlovice - Baťov

2:0 (0:0)

Detail
Olomoucký kraj


Z vítězství v pohárovém předkole se radují Kozlovice 20.7.2014

neděle, 20 červenec 2014 00:00
FK Kozlovice – 1. FC Viktorie Přerov FK Kozlovice – 1. FC Viktorie Přerov Autor: DENÍK/Jan Pořízek

Kozlovice – První soutěžní zápas sezony 2014/2015 mají za sebou divizní fotbalisté Kozlovic i Přerova. Proti sobě je v neděli svedl los předkola Poháru České pošty. V derby s bohatou diváckou kulisou padl jediný gól, který do dalších bojů poslal domácí Kozlovice.

fk-kozloviceFK Kozlovice – 1. FC Viktorie Přerov logo 1fc prerov
1:0 (1:0)

  • Místo utkání: FK Kozlovice
  • Branky: 38. Navrátil.
  • Rozhodčí: Dubravský – Pospíšil, Svačina.
  • ŽK: 70. Dlouhý, 90. Heger – 66. Hrubý.
  • ČK: -
  • Diváků: -
  • Kozlovice: Mánek – Koplík, Michal Král, Martin Král, Petráš – Heger, Schlehr, Dlouhý, Šolín – Navrátil (73. Jan Dohnal), Přikryl.
  • Trenér: Tomáš Martinek
  • Přerov: Sohlich – Zimčík, Bogdaň, Hýbner, Hrabal – Václavíček – Zaoral (76. Baran), Pavelka (72. Mrázek), Dostál (55. Hrubý), Kyselák – Hrušák.
  • Trenér: Richard Švehlík


Přestože byl úvodní výkop naplánovaný až na sedmnáctou hodinu, nepříjemnému horku se aktéři utkání nevyhnuli. Nezachránil je ani půlhodinový odklad zapříčiněný skutečností, že na zápas nedorazili delegovaní rozhodčí.


Poté, co se míč dal konečně do pohybu, diktovali tempo zápasu hostující Viktoriáni. Nebezpečnou hlavičkou se uvedl kapitán Václavíček. Gól Přerova chvílemi visel ve vzduchu, jenže když už se prosadil Kyselák, zhatil jeho radost zdvižený praporek pomezního.

„Dostávali jsme se do nadějných situací, bohužel nám chyběla kvalitní finální přihrávka. Měli jsme taky více využít situace po křídelních akcích, lépe se doplňovat do šestnáctky," viděl nedostatky v prvních pětačtyřiceti minutách trenér 1.FC Viktorie Přerov Richard Švehlík.


Na druhé straně se Kozlovičtí do přerovského vápna probíjeli jen zřídka. Ovšem s tím si hlavu nelámal Daniel Navrátil. Sedm minut před koncem první půle naplno prokázal svůj střelecký instinkt a zakončením pod břevno nedal brankáři Sohlichovi šanci.

„Obdržený gól padá na vrub stoperské dvojice. Nechala mezi sebou Navrátila naprosto samotného, a ten už s přehledem skóroval," komentoval Švehlík.

Pokud si v první části hostující brankář příliš nezachytal, pak zkraje té druhé si vše vynahradil. Kozlovice jakoby setřásly původní ostych a byl to opět Navrátil, kdo orazítkoval tyč Sohlichovy svatyně.

Překvapivá aktivita domácích ale nebrala konce. Nejprve na brankové čáře zachraňoval tečovanou střelu Bogdaň, následně se Navrátil přesvědčil o tom, že mu druhý gól není souzen. Ve stoprocentní šanci znovu zamířil jen do brankové konstrukce.


Ačkoliv se Přerovští ze všech sil snažili s domácími srovnat krok, nebylo jim tentokrát přáno.


„První poločas z naší strany nebyl dobrý. Přerov nás napadal, nenechal nás rozehrát a my se vlastními chybami dostávali pod tlak. Ve druhé půli jakoby z kluků naráz všechno spadlo. Začali jsme hrát po zemi, po křídlech, jak jsme byli zvyklí v krajském přeboru. Vytvořili jsme si šance a zároveň soupeře do ničeho vážnějšího nepustili," hodnotil počínání svých svěřenců kozlovický kouč Tomáš Martinek.

První kolo Poháru České pošty čeká na kozlovické fotbalisty už tuto neděli 27. července. V sedmnáct hodin opět na svém hřišti přivítají druholigovou Karvinou. Pro letošního divizního nováčka půjde bezesporu o fotbalový svátek.


„Kluci podali výborný výkon a určitě se nemají za co stydět. Jsou to mladí kluci a jejich výkonnost jde nahoru, což v Kozlovicích potvrdili. Pro diváky to byl fantastický zápas. Domácí mě trošku zklamali tím, že hráli jednoduchý fotbal," dodal trenér hostů.


Autor článku: Tomáš Stoklásek.


Číst 5633 krát Naposledy změněno neděle, 31 srpen 2014 22:19

23. kolo

TABULKA MUŽI

POŘ.NÁZEV MUŽSTVAZB
1. Strání 21 50
2. Kozlovice 22 47
3. Vsetín 21 42
4. Bzenec 22 41
5. Holešov 21 37
6. Slavičín 22 36
7. Nové Sady 22

32

8. Šternberk 22 31
9. Kostelec na Hané 22 24
10. Baťov 22 24
11. HFK Olomouc 22 23
12. Všechovice 21 22
13. Skaštice 22 21
14. Rýmařov 22 21
15. Nový Jičín 22 20
16. Přerov 22 17
Kompletní tabulka

 



 

 

sberne-suroviny-logo logo Basf tspon-logo ask-logo logo olomoucky kraj Prerov-logo Pivovar Zubr cus logo logo NF Avast facr_male CD logo 2020 WEB Národní sportovní agentura OKF reality bidli MORKUS MORAVA CD logo 2020 WEB Movibio Fauna Hradil Meopta Deals management Master builders Master builders Master builders SPORT CONTSTRUCTION