FK Kozlovice - 1. FC Viktorie Přerov
01 / 01

Poslední zápas

FK Kozlovice - 1. FC Viktorie Přerov

5:1 (2:0)

Detail
Olomoucký kraj


Kozlovice vyzrály na Nový Jičín. V tabulce jsou před Přerovem - 14.9.2016

neděle, 18 září 2016 17:32
Muži FK Kozlovice ročník 2016/17 Muži FK Kozlovice ročník 2016/17 Autor: DENÍK

Kozlovice – Vložené 15. kolo divizní skupiny E nabídlo mimo jiné i domácí zápas fotbalistů Kozlovic s Novým Jičínem. Kozli nakonec potvrdili roli mírného favorita a středeční duel ovládli hlavně díky dvojici Hrušák – Kaďorek 2:1. V tabulce se navíc dostali před svého městského rivala z Přerova.

Utkání se tentokrát krylo s hokejovým duelem Zubrů s Frýdkem-Místkem, v kozlovickém areálu tak panovala trošku ponurá atmosféra. Možná i proto se Kozlovice těžko dostávaly do zápasu. První poločas zkrátka moc fotbalové krásy nenabídl.


„Celý zápas jsme nehráli to, na co jsme zvyklí. Bylo to takové těžkopádné. Nevím, jestli to bylo středou, že kluci byli v práci. Nemohli jsme se dostat do tempa. Sice jsme asi měli územní převahu, ale v první půlce to byly všechno spíš pološance. Soupeř zase neměl prakticky vůbec nic. Pro diváka to bylo nezáživné," uznal trenér Kozlů Roman Matějka.


Do druhé půle pak chtěl střídáním hru svého týmu probudit. A povedlo se. „Chtěl jsem to oživit, tak jsem do druhého poločasu poslal na hřiště Matochu a Hrušáka vysunul výš. To pomohlo," řekl Matějka.

Právě střídající Matocha totiž po změně stran vyslal nádherný křižný míč na Kaďorka, který nacentroval na hlavu Tomáše Hrušaka a ten otevřel v 50. minutě skóre.

Bývalý hráč přerovské Viktorky byl ústřední postavou i v 70. minutě. Ve vápně si vykoledoval faul, míč si postavil nejlepší střelec divizních soutěží Kaďorek, což nemohlo skončit jinak než dvougólovým vedením pro domácí.

Nový Jičín nicméně poměrně šťastnou brankou Jaroslava Juříčka čtvrthodinu před koncem snížil a závěr tak byl nervózní. V poslední šanci ale ze standardky na hranici vápna v 90. minutě přestřelil hostující kanonýr Lokša. Poté bylo rozhodnuto.


„Ve druhé půli už to bylo o něco lepší. Třeba s Petrovicemi jsme hráli luxusní fotbal, ale přineslo to jen bod, tentokrát to bylo utahané, ovšem máme tři body," byl spokojen kozlovický kouč.


Jeho svěřence nyní čeká střetnutí v Jeseníku, kde v sobotu vyzvou divizního nováčka.



Autor článku: Ivan Němeček; plně převzato ze stránek Přerovského deníku.



poznámky:

1. Sestava Kozlovic: Bureš – Střelec, Michal Král, Martin Král, Heger – Kaďorek, Tomčík, Hrušák (80. Dlouhý), Kyselák (71. Hradil) – Žůrek, Přikryl (46. Matocha)

2. Branky Kozlovic: 50. Hrušák (2), 71. (PK) Kaďorek (9)

3. Deník uplakánka (str. 3): Bohužel lze s klidem navázat na předchozí stránky (str. 2) a jméno rozhodčího Kotala zapsat do deníku. Neodpískaný pokutový kop ve 4. minutě za hru rukou, neodpískaný pokutový kop za držení v 73. minutě, neudělená červená karta v 71. minutě (při odpískaném pokutovém kopu), neudělená červená karta v 73. minutě (při neodpískaném pokutovém kopu), tolerance vulgárního chování hráčů hostů a realizačního týmu Nového Jičínu a to nejen v průběhu utkání ale i po jeho ukončení; kde je mez charakteru těchto osob a čím je tento charakter definovan (Valašské Meziříčí je asi normou!).

4. Deník uplakánka (str. 3, část 2.): V deníku kromě toho musíme přidat i poznámku k asistentovi Škrobákovi, už tam má sice zápis z utkání s Novými Sady, teď mu k tomu že nemá výkonost (což potvrdil i neodmávaným ofsajdem před brankou na 2:1 a řadou přestupků, které "asi" neviděl), mohu připsat nedostatek osobnosti. Ten bordel co hosté na lavičce vytvořili jen sledoval, na volání trenéra "Kurva, pojď sem!" po váhání a s rozpačitostí přiběhl a moc nechybělo, aby se nerozbrečel, a na konci se před trenérem, který utíkal za rozhodčími přes celé hřiště (kvůli slabé fyzické kondici skoro nedoběhl), se schovával za hráči. Kdy už lidé na svazu pochopí, že rozhodčí Škrobák je strašlivý omyl a v divizi nemá, co dělat?

5. Deník uplakánka (str. 3, část 3.): A ta poslední zásadní otázka, proč to, že trenér v průběhu utkání vstoupí na hrací plochu a řve na rozhodčího jako na svou manželku, že nakonci se snaží vysvětlit rozhodčímu to co Jan Fedurco ve Valašském Meziříčí, není v zápise o utkání? O soudnosti trenéra nemá cenu polemizovat, jestli tu byl někdo poškozen, tak Kozlovice, jeho tým měl prohrát o více než jen jednu branku, a utkání mělo dohrávat v 9.

Číst 3090 krát Naposledy změněno pondělí, 19 září 2016 16:28

19. kolo

TABULKA MUŽI

POŘ.NÁZEV MUŽSTVAZB
1. Strání 17 42
2. Kozlovice 17 41
3. Vsetín 18 36
4. Bzenec 17 35
5. Slavičín 18 31
6. Holešov 17 27
7. Šternberk 18

25

8. Nové Sady 18 24
9. Kostelec na Hané 18 24
10. Všechovice 18 19
11. Skaštice 18 19
12. HFK Olomouc 18 19
13. Rýmařov 18 18
14. Baťov 18 16
15. Přerov 18 15
16. Nový Jičín 18 12
Kompletní tabulka


 

 

sberne-suroviny-logo logo Basf tspon-logo ask-logo logo olomoucky kraj Prerov-logo Pivovar Zubr cus logo logo NF Avast facr_male CD logo 2020 WEB Národní sportovní agentura OKF reality bidli MORKUS MORAVA CD logo 2020 WEB Movibio Fauna Hradil Meopta Deals management Master builders Master builders Master builders SPORT CONTSTRUCTION