FK Kozlovice - Strání
01 / 01

Poslední zápas

FK Kozlovice - Strání

1:1 (1:1)

Detail
Olomoucký kraj


Kozlovice spalovaly šance, proto v Rýmařově padly - 23.8.2014

sobota, 23 srpen 2014 00:00
Ilustrační foto Ilustrační foto Autor: DENÍK/Jan Pořízek

Staronová premiéra Kamila Štěpaníka na lavičce Kozlovic nebyla osvícena úspěchem. Jeho svěřenci na hřišti Rýmařova bojovali, ale na kýžený úspěch v podobě zisku bodů nedosáhli.

logo-tj-jiskra-rymarovTJ Jiskra Rýmařov – FK Kozlovice logo-fk-kozlovice
3:1 (2:0)

  • Místo utkání: Rýmařov
  • Branky Kozlovic: 60. Navrátil.
  • Rozhodčí:Růžička – Kozubík, Poláček.
  • ČK:80. Václavíček (Kozlovice).
  • Diváků: 210
  • Kozlovice: Mánek – Koplík, Mar. Král, Mich. Král (76. Václavíček), Střelec – Kaďorek, Šolín, Schlehr, Koutný – Přikryl (50. Dlouhý), Navrátil (88. Dohnal).
  • Trenér: Kamil Štěpaník.


Poté, co Tomáš Martinek v uplynulém týdnu skončil u mužstva mužů, poprvé v divizi vedl hráče Kozlovic v utkání jako trenér Kamil Štěpaník a obnovená premiéra mu na této pozici bohužel nevyšla. Přesto je třeba konstatovat, že jsme viděli velmi kvalitní utkání, naše hra měla divizní parametry a výkon všech našich hráčů byl velice slušný.


Trenér Štěpaník změnil oproti předešlým utkáním základní jedenáctku, od první minuty poprvé nastoupil Přikryl s Koutným a defenzivní pár poprvé utvořili Šolín se Schlerem. Obojí se ukázalo jako dobrá volba, dvojice Šolín-Schlehr navíc patřila k nejlepším hráčům na hřišti.


Co se týká utkání, tak jeho začátek nám příliš nevyšel – po velmi přísně nařízeném pokutovém kopu jsme již v 10. minutě prohrávali. Naše hra se od té chvíle postupně zlepšovala a dařilo se nám, a to ještě výrazněji v druhém poločase, poměrně rychle a fotbalově soupeře přečíslit a dostávat se před bránu soupeře. Místy jsme si vytvořili i souvislý územní tlak. Nevyvarovali jsme se ovšem dalších hrubých chyb v obraně, za které nás domácí znovu potrestali. V 35. minutě po hrubici Kaďorka domácí zvýšily na 2:0. My jsme tak efektivní nebyli a spalovali jsme jednu šanci za druhou – za celých 90 minut jsme si vypracovali řadu příležitostí, které volali po gólu, a alespoň 5 z nich mělo skončit jednoznačně brankou. Žel za záda domácího brankáře se nám podařilo dostat míč jen jednou, po Koplíkově centru snižoval na 2:1 v 60. minutě Navrátil. Jak už bylo zmíněno, žádnou další šanci jsme nevyužili, zatímco domácí po rychlém brejku a následném faulu Střelce v pokutovém území z 11 zvýšili na 3:1. Po vyloučení Václavíčka už jsme nedokázali proti dobře hrajícím domácím s výsledkem cokoliv udělat.


Domácí potvrdili, že budou týmem, který bude hrát v horních patrech tabulky a že my máme na čem pracovat. Kromě koncovky musíme zlepšit hlavně přístup hráčů k rozhodčím. Jako v utkání s Přerovem rozhodčí připustil velmi tvrdou hru a zákroky, které ohrožovaly zdraví hráčů a volaly po potrestání kartami, se postupně oboustranně množily. Je nepřípustné, aby hráči Kozlovic na takovýto způsob řízení utkání a na z něj vyplývající rozhodnutí rozhodčího reagovali tak jako v Rýmařově. Všechny osobní tresty jsme obdrželi za kritiku rozhodčího a Václavíček ani ne po 5 minutách na hřišti dokonce přímo kartu červenou.


Suma sumárum slovy Kamila Štěpaníka: „Bylo to velmi kvalitní utkání, nicméně naše neschopnost proměňovat vyložené šance, nedisciplinovanost a chyby v rozehrávce nás připravily o body. V následujícím týdnu nás čeká tvrdý trénink a příprava na dalšího soupeře.“


Poznamenejme: Michal Král utkání po zákroku soupeře nedohrál, v 76. minutě byl pro zranění střídán. Martin Václavíček se stal prvním vyloučeným hráčem Kozlovic v divizi. Koplíkovi s Dlouhým, kteří v utkání nastoupili, bylo v minulém týdnu prodlouženo hostování z Želatovic, v Kozlovicích budou působit minimálně do konce roku 2014. Petráš a Heger nebyli v utkání k dispozici z osobních důvodů.


Autor článku: Marek Baďura.


Číst 4635 krát Naposledy změněno pondělí, 25 srpen 2014 09:39

22. kolo

TABULKA MUŽI

POŘ.NÁZEV MUŽSTVAZB
1. Strání 21 50
2. Kozlovice 21 44
3. Vsetín 21 40
4. Bzenec 20 39
5. Holešov 20 36
6. Slavičín 21 36
7. Nové Sady 21

30

8. Šternberk 21 29
9. Kostelec na Hané 21 24
10. Baťov 21 23
11. HFK Olomouc 21 23
12. Všechovice 21 22
13. Skaštice 21 21
14. Rýmařov 21 19
15. Nový Jičín 21 18
16. Přerov 21 16
Kompletní tabulka

 



 

 

sberne-suroviny-logo logo Basf tspon-logo ask-logo logo olomoucky kraj Prerov-logo Pivovar Zubr cus logo logo NF Avast facr_male CD logo 2020 WEB Národní sportovní agentura OKF reality bidli MORKUS MORAVA CD logo 2020 WEB Movibio Fauna Hradil Meopta Deals management Master builders Master builders Master builders SPORT CONTSTRUCTION