FK Kozlovice - Strání
01 / 01

Poslední zápas

FK Kozlovice - Strání

1:1 (1:1)

Detail
Olomoucký kraj


Kozlovice pokořily Valmez - 31.8.2014

neděle, 31 srpen 2014 00:00
FK Kozlovice – TJ Valašské Meziříčí FK Kozlovice – TJ Valašské Meziříčí Autor: DENÍK/Jan Pořízek

Zatím nejnižší divácká návštěva na fotbale v Kozlovicích v této sezóně viděla zápas s Valašským Meziříčím. Ti, co se přišli podívat, sledovali zajímavé utkání, 6 branek a vítězství domácích.

logo-fk-kozloviceFK Kozlovice – TJ Valašské Meziříčí logo-valmez
4:2 (1:1)

  • Místo utkání: Kozlovice
  • Branky : 62. a 73. Přikryl, 45. Schlehr, 87. Kaďorek z pen. – 39. Kufa, 64. Roupec.
  • Rozhodčí:Lakomý – Dorušák, Drápal
  • ČK:-
  • Diváků: 250
  • Kozlovice: Mánek – Koplík (88. J. Dohnal), Mar. Král, Petráš, Heger – Kaďorek, Šolín, Schlehr, Koutný – Přikryl, Navrátil (75. Dlouhý)
  • Trenér: Kamil Štěpaník.


To, že bude k vidění tolik branek, prvních 40 minut nenaznačovalo. Domácí sice začali dobře a během prvních minut byli velmi aktivní, díky čemuž si vypracovali dvě šance, z nichž bylo možné vytěžit více. Ovšem v 5. minutě přestalo pršet a jakoby se s deštěm vytratila i domácí převaha. Rozehrávce chyběla přesnost, záložníci zpomalovali hru a ztráceli míče a Navrátil na hrotu nebyl schopný vyhrát ani jeden hlavičkový souboj s o hlavu menšími soupeři. Naopak hosté svou hru zlepšili a byli stále nebezpečnější a bezpochyby zbytek poločasu ovládli. Přesto ještě v 13. minutě mohl první gól střelit Kaďorek, ale místo zakončení zvolil slalom přes celé pokutové území. Zaslouženě se tak jako první do střelecké listiny zapsal hostující hráč, a to až ke konci poločasu; Martin Kufa nejprve za hranicí 16 vystřelil a orazítkoval tyč a hned vzápětí po centru z levé strany poslal míč o břevno za záda Mánka.


Konec poločasu pak naznačil, že další průběh utkání bude ze strany Kozlovic zajímavější, v 45. minutě nejprve přežili šanci Valašského Meziříčí, když nebezpečně pálil Macíček a vzápětí krátce poté na opačné straně hřiště po centru Kaďorka Martin Schlehr vyrovnal.


Od této chvíle po celý 2. poločas pak na hřišti dominovalo mužstvo domácích Kozlů. Navrátil své dvě obrovské příležitosti neproměnil a tak se převaha domácích projevila na skóre až v 62. minutě, kdy po několika odrazech a nedorozuměních mezi hostujícím brankářem a jeho obranou se dostal míč k Přikrylovi a ten chladnokrevně zakončil. O 2 minuty později radost domácích vyprchala, z první šance hostů v druhém poločase na 2:2 srovnal Roupec. Hosté si do konce utkání vypracovali ještě jednu příležitost, v 88. minutě tečoval míč Kufa a Mánek ukázal, proč je v Kozlovicích brankářskou jedničkou. To už ovšem na světelné tabuli svítilo 4:2 pro domácí – v 73. minutě se po skvělé přihrávce Schlehra prosadil znovu Přikryl a v 87. minutě po faulu na Koplíka proměnil pokutový kop Kaďorek.


Jako v minulém utkání Kozlovice mohli dát více branek, od vyrovnání hostů na 2:2 se začal hrát hurá fotbal, obě mužstva rezignovala na jakoukoliv taktiku a za míčem vždy běhala kupa hráčů, z čehož úspěšněji těžili domácí. Diváci viděli řadu přečíslení 3 na 2, 2 na 1 a například Kaďorek, Koutný a Přikryl, ti všichni se objevili sami před hostujícím gólmanem.


Ze tří domácích utkání Kozlovice dvě vyhrály a vstřelily 9 branek. Utkání s Valašským Meziříčím bylo z této trojice zápasů odehráno nejlépe, k čemuž bezpochyby přispěli kvalitním výkonem rozhodčí a hosté, kteří hráli otevřený a korektní fotbal. Například první faul byl k vidění až v 10. minutě a za celé utkání rozhodčí udělil oběma týmům jen 3 žluté karty. Domácí se také poučili z utkání v Rýmařově a jejich chování vůči arbitrům bylo korektní.


Nejlepšími třemi hráči Kozlovic v utkání byli Přikryl, Šolín a Král.


Poznamenejme: Domácí trenér musel udělat dvě změny v obraně, zraněného Krále a Střelce nahradil navrátivší se Petráš a Heger. Záložní řada, jakož útok, zůstaly beze změny. Ke střídání byli trenérovi k dispozici jen 2 hráči do pole. V 87. minutě byl pro zranění střídán Koplík. I díky tomu již z celé sestavy Kozlovic v divizi nastoupili všichni hráči. Jen náhradní brankář Kadlec je výjimkou. Martin Václavíček nehrál, protože si odpykával disciplinární trest, ten mu DK ŘK pro Moravu stanovila na 3 utkání. Utkání přihlížel jako divák i bývalý trenér Kozlů Tomáš Martinek.


Autor článku: Marek Baďura.


Číst 5812 krát Naposledy změněno úterý, 02 září 2014 13:29

22. kolo

TABULKA MUŽI

POŘ.NÁZEV MUŽSTVAZB
1. Strání 21 50
2. Kozlovice 21 44
3. Vsetín 21 40
4. Bzenec 20 39
5. Holešov 20 36
6. Slavičín 21 36
7. Nové Sady 21

30

8. Šternberk 21 29
9. Kostelec na Hané 21 24
10. Baťov 21 23
11. HFK Olomouc 21 23
12. Všechovice 21 22
13. Skaštice 21 21
14. Rýmařov 21 19
15. Nový Jičín 21 18
16. Přerov 21 16
Kompletní tabulka

 



 

 

sberne-suroviny-logo logo Basf tspon-logo ask-logo logo olomoucky kraj Prerov-logo Pivovar Zubr cus logo logo NF Avast facr_male CD logo 2020 WEB Národní sportovní agentura OKF reality bidli MORKUS MORAVA CD logo 2020 WEB Movibio Fauna Hradil Meopta Deals management Master builders Master builders Master builders SPORT CONTSTRUCTION