Vytisknout tuto stránku

Starší žáci si i bez dvou ofenzivních opor vezou zasloužené vítězství z Čechovic - 27.5.2017

Napsal(a)  FK Kozlovice úterý, 30 květen 2017 21:02
Mužstvo starších žáku, ročník 2016 / 2017 Mužstvo starších žáku, ročník 2016 / 2017 IB

V Čechovicích jsme se museli obejít bez dvou tradičních, ofenzivních, tahounů (Gréč, Kuban) a tak jsme byli nuceni vysunout Vláďu na hrot a hrát to trošičku více na něj. Ostatní nám branky bohužel moc nedávají a dnes se to opět jen potvrdilo. To, co jsme zase dokázali zahodit, se jen tak nevidí. Domácí si za celé utkání nevytvořili jedinou gólovou šanci a hrozili jen ze standartních situací. My jsme zahodili doslova nemožné a jen sám Vláďa mohl dát klidně šest branek. Řešení samostatných nájezdů, na domácího brankáře, bylo doslova tragické. Předzápasové obavy o problémech v koncovce se tak, bez našich dvou střelců, bohužel naplnily. Ještěže jsme na konci vstřelili druhou a třetí branku, protože vyhrát takové utkání první brankou, která padla z jasného ofsajdu, by bylo hodně smutné.
Těžké utkání jsme si udělali jen svou neschopností v koncovce. Dnes mohlo být hotovo po poločase a byl by klídek. Snad příště!!! To nás v posledním domácím utkání sezony čeká Černovír a to bude velká výzva. Tak se na to připravme.
Dnes s hlavou v dlaních, ale naprosto zaslouženě.

Čechovice - FK Kozlovice
0 : 3 (0 : 1)

  • Místo konání: Čechovice
  • Datum a čas konání: 27. 5. 2017, 09:00 hod
  • Sestava mužstva: Ocelka, Kolařík, Mužík, Bartůněk, Vybíral, Mirga, Kolár, Dostál, Zemánek, Hausner, Kozák, Dočkal, Pavlík, Smékal
  • Autoři branek: Vybíral Vladimír 2x, Bartůněk Lukáš 1x

 

Číst 2516 krát Naposledy změněno úterý, 30 květen 2017 21:11