Vytisknout tuto stránku

Starší žáci porazili Zábřeh - 23.8.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice pondělí, 24 srpen 2015 00:00
Ilustrační foto Ilustrační foto IB

23.8.2015 odstartoval ročník 2015/2016 i kozlovické mládeži. Dobrý vstup do sezóny byl vložen do rukou starších žáků. I přes těžkého soupeře se to povedlo a po vítězství 5:1 v Zábřehu si tak připisujeme první vítězství a 3 body.

Vedoucí družstva Kozlovic viděl zápas následovně: "Úvod utkání nové sezony, na hřišti Zábřehu, nám vyšel lépe než domácím - ale vytvořené šance jsme nedokázali využít. Až v devatenácté minutě se dostal za obranu Suchomel a přesnou ranou k tyči otevřel skóre zápasu. O dvanáct minut později vybojoval míč Skopal, pohrál si s obranou soupeře a křižnou střelou nás poslal do dvoubrankového vedení. Druhý poločas nás zastihl v nedbalkách. Naší pasivitou a nedůrazností jsme soupeře pustili do hry. Jednu vyloženou šanci zlikvidoval Ocelka, ale na tvrdou ránu po zemi z přímého kopu už nestačil. Před vyrovnáním nás opět zachránil skvělým vyběhnutím Ocelka. Nedařilo se nám držet míč a dostat se do hry. Až nás Suchomel svým důrazem a druhý golem uklidnil. O dvě minuty později se opět prosadil Suchomel a završil svůj hattrick v zápase. Těsně před koncem utkání unikl obraně Zábřehu Mohapl a brankou na konečných 5:1 završil svůj dobrý výkon v utkání. Na první utkání po letní pauze jsme podaly vcelku uspokojivý výkon."

Zábřeh - Kozlovice
1 : 5 (0 : 2)

  • Místo konání: Zábřeh
  • Datum a čas konání: 23.8.2015 10:00
  • Sestava mužstva: Ocelka - Sedláček, Hausnerová, Dohnálek, Mužík - Horák, Kozák, Škrabák, Suchomel - Mohapl, Keňo - Skopal, Hausner, Polášková, Zemánek
  • Autoři branek: Suchomel 3, Mohapl, Skopal


Číst 4014 krát Naposledy změněno úterý, 25 srpen 2015 11:41