Vytisknout tuto stránku

Starší žáci po zápase s Mohelnici v čele krajského přeboru - 26.8.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice sobota, 29 srpen 2015 07:50
Ilustrační foto Ilustrační foto IB

Po dvou kolech krajských soutěžích, jsou starší žáci Kozlovic stoprocentní a usadili se na čele krajské tabulky. Napomohlo k tomu středeční vítězství nad Mohlenicí a doposud vyská střelecká poduktivita. Proti Mohlenici se kozlovičtí střelci prosadili hned sedmkrát.

Reportáž z utákání divákům předává vedoucí žáků: "Vloženou středou pokračovala soutěž krajského přeboru st. žáků, kdy jsme na našem hřišti přivítali silný tým z Mohelnice. Úvod zápasu nám vyšel na výbornou, když se ve čtvrté minutě trefil Kozák. Vedení nám dlouho nevydrželo. Po naší chybě přišlo v osmé minutě vyrovnání. Do vedení nás opět dostal, díky svému důrazu a bojovnosti Škrabák. Bohužel o tři minuty později soupeř opět skoroval po špatně ubráněné standartní situaci. Pak začala plejáda našich spálených vyložených šancí. Díky zbrklosti a také trochu smůly se nám nepodařilo strhnout vedení na naši stranu. A když nám rozhodčí neuznal branku z údajného ofsajdu a přehlédl jasnou ruku v pokutovém území, šlo se do šaten za remízového stavu. Úvod druhého dějství nás již tradičně zastihl v nedbalkách. Od pohromy nás zachránila branková konstrukce a brankař skvělým vyběhnutím nedovolil soupeři z Mohelnice skorovat. Počáteční nápor jsme přežili, a pak přišly naše chvíle. Škrabák pronikl obranou soupeře jako nůž máslem a jeho přihrávku si soupeř srazil do vlastní branky. O minutu později, kdy Skopal svou skvělou přihrávkou uvolnil Mohapla, a jeho centr hlavou uklidil do branky Suchomel. O chvíli později oklamal obranu i brankáře soupeře Mohapl a brankou na 5:2 nás nadobro uklidnil. Za dvě minuty opět vnikl do pokutového území Škrabák, byl nekompromisně sražen obráncem, který za svůj zákrok vyfasoval červenou kartu. Keňo se značky pokutového kopu nemýlil. Na konečných, a pro soupeře hodně krutých, 7 : 2 zvyšoval Gréč po nezištné přihrávce Mohapla. Vstup do soutěže se velmi vydařil a v sobotu se pokusíme v Určicích naši dobrou formu potvrdit."

Kozlovice - Mohelnice
7 : 2 (2 : 2)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum a čas konání: 26.8.2015 17:00
  • Sestava mužstva: Ocelka - Sedláček, Hausnerová, Dohnálek, Polášková - Horák, Škrabák, Kozák, Suchomel - Mohapl, Keňo - Gréč, Skopal, Hausner, Zemánek
  • Autoři branek: Škrabák 2, Mohapl, Kozák, Suchomel, Gréč, Keňo (pk)


Číst 3832 krát Naposledy změněno sobota, 29 srpen 2015 08:58