Vytisknout tuto stránku

Obavy se naplnily a Zábřeh si odváží zaslouženě tři body - 25.8.2017

Napsal(a)  FK Kozlovice pondělí, 28 srpen 2017 12:04
Mužstvo starších žáku, ročník 2016 / 2017 Mužstvo starších žáku, ročník 2016 / 2017 IB

Dnes to prostě nešlo!!!Bez našich dvou útočníků jsme čekali těžké utkání, a to se bohužel naplnilo. Nenašel se nikdo, kdo by to v útočné fázi vzal trochu víc na sebe a Maxe s Tomášem nahradil. Navíc do utkání nastoupil se sebezapřením kapitán Lukáš a v poločase musel končit. To byla další rána a hostům jsme tři body doslova darovali. Je to škoda, bylo to i tak docela překvapivě hratelné.
Soustavný platonický tlak bez šancí, ale opravdu jinak než prohrou dopadnout nemohl. Hostům stačilo jen poctivě bránit a bylo vymalováno.
Velikým zklamáním je pro nás výkon nejzkušenějšího hráče Matese Dostála. To, že nemůžu se může stát, ale chuť do hry? Nepochopitelně žádná!!! Tohle bylo od největšího tahouna hodně málo a je potřeba si to sám přiznat. Nikdo nikoho do ničeho nenutí a tak jestli není zájem? Nemá to cenu!!!

Jinak, za bojovnost ostatním pochvala, ale fotbalovost tam dnes prostě nebyla. Snad příště v Olšanech, kde na nás čeká SK Prostějov, to bude možná lepší. Dnes zaslouženě tři bodíky do Zábřehu, takže trénovat a trénovat chlapci!!!

FK Kozlovice - Zábřeh
0 : 1 (0 : 1)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum a čas konání: 25. 08. 2017, 16:45 hod
  • Sestava mužstva: Mackovík, Ocelka, Horák, Dolínek, Tvrdý, Caletka, Ondič, Smékal, Bartůněk, Grigárek, Zemánek, Hausner, Chodilík, Dostál

 

Číst 2536 krát Naposledy změněno pondělí, 28 srpen 2017 12:11