Vytisknout tuto stránku

Ve Slavoníne se mladším žákům nedařilo, ale vítězství vybojovali - 12.5.2018

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 13 květen 2018 20:03
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

K dalšímu, velmi těžkému, mistrovskému utkání jsme zajíděli do Slavonína. Tak jak bylo psáno minule, Slavonín velmi neoblíbený soupeř, tak se vše potvrdilo. V první půli byli domácí lepší na míči, víc kombinovali a nám nešlo vůbec, ale vůbec nic. Kluci nechtěli běhat, bojovnost nulová, ale štěstí se přiklonilo na naši stranu a z jedné ojedinělé akce vstřelil Tomeček branku. My jdeme do vedení a tenhle stav zůstal až do poločasu.
V poločase bylo v šatně dusno a na hřiště se šlo s odhodláním skóre navýšit a mít klid.
Naše klasické nastoupení do druhé půle - vedeme tak se nic nestane a najednou brejk, nepokryjeme hráče jak máme a stav 1:1. Naše trápení pokračuje dál a nebýt dobře chytajícího Ondry, tak to bylo horší. Blížil se konec utkání, tak jsme se rozhodli, pět minut před koncem, trošičku poměnit sestavu a vyplatilo se. Po rohovém kopu Ilík hlavičkou strhl vedení na naši stranu a o minutu později opět kopeme roh a Petráš skóruje.
Dnes opravdu z naší strany fotbal brečel. Pochvala jen za konec druhé půle, kdy jste chtěli strhnout vedení na svou stranu a začali bojovat. Doufáme, že to byl od nás naposled takový špatný výkon a herní projev.

Tak teď se borci pořádně nachystat a v sobotu 19.5. v 10.00 hod. nás čeká derby s Želátovicemi. Snad ukážeme, že fotbal hrát umíme a udržíme nejen jarní, ale hlavně i celosezónní, domácí neporazitelnost!!!

FK Slavonín - FK Kozlovice
1:3 (0:1)

  • Místo konání: Slavonín
  • Datum konání:  12. 5. 2018, v 11.00 hod.
  • Sestava mužstva: Tomeček Martin, Riedl Radim, Tesař Tomáš, Petráš Filip, Plhal Jan, Němec Michal, Chlum Jakub, Neumann Filip, Ilík Štěpán, Smola Dominik, Kolařík Ondřej, Řezníček Adam
  • Branky: Tomeček 1x, Ilík 1x, Petráš 1x

 

 

Číst 2934 krát Naposledy změněno neděle, 13 květen 2018 20:12