Vytisknout tuto stránku

V derby na hřišti Lipníku vyhráli naši mladší žáci - 18.10.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice pondělí, 19 říjen 2015 16:49
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

I když tady se s vítězstvím tak trochu počítalo. S tlakem povinného vítězství se hráči ovšem vypořádali s přehledem, zvítězili 11:1 a tímto vítězstvím se o další krok přiblížili k vytouženému cíli: zvítězit v krajském přeboru. V případě, že se podaří v zápase zvítězit i příště týden, budou již na 100% podzimním mistrem.

Zpátky k utkání nás vrátí hodnocení vedoucího: "V neděli jsme hráli v rámci krajského přeboru na hřišti okresního rivala Lipníku n/B. Utkání jsme chtěli rozhodnout hned na začátku a zbytek zápasu v klidu dohrát. To jsme splnili na jedničku a po třech rychlých brankách v úvodu, jsme hru kontrolovali až do konce a připsali si do tabulky zaslouženě další tři body. Jen Mára v bráně nesplnil slíbené a čtvrtou neproměněnou penaltou v sezoně se dostal zase do mínusu na poměr 3 : 4. Příště už ho asi vysvobodíme a necháme to kopnout někoho jiného. Jinak všem opět veliká pochvala za další jednoznačné vítězství a hodně dobrý výkon."

Lipník - Kozlovice
1:11 (1:6)

  • Místo konání: Lipník nad Bečvou
  • Datum konání: 18.10.2015 10:45
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Matěj Dostál, Jan Grigárek, Skopalík Zbyněk
  • Autoři branek: Skopal 5, Kuban 4, Zemánek 2


Číst 3674 krát Naposledy změněno pondělí, 19 říjen 2015 17:08