Vytisknout tuto stránku

Střeleckou formu mladších žáků pocítil i Černovír - 23.5.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 24 květen 2015 08:28
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Mladší žáci se v sobotu 23.5. utkali s fotbalisty Sokola Černovír. Ač bylo chladno, zataženo, z nebe ani kapka nespadla. Narozdíl od počasí do bránky Černovíra napadalo rovnou 7 kousků.

Vítězství 7:0 zhodnotil vedoucí takto: "V utkání s Černovírem jsme pokračovali ve střeleckých hodech posledních týdnů a připsali si další jednoznačné vítězství. Začátek utkání byl sice kvůli vynuceným změnám v sestavě trošku utrápený, ale po přehození rozestavení hráčů jsme se do soupeře zakousli a začali hrát naši nátlakovou hru. Musíme přiznat, že jsme od soupeře čekali daleko větší odpor, ale až na jednu situaci, kdy Adam podskočil míč a útočník hostí pelášil sám na branku (střílel však hodně vedle), nepředvedli vůbec nic. Hrálo se neustále na jednu branku a čekalo se jen na jakém skóre se utkání zastaví. Konečných 7:0 je hodně dobrý výsledek, ale stoprocentních šancí bylo minimálně jednou tolik. Všem veliká pochvala za další pohodové a jednoznačné utkání. Poslední čtyři utkání = skóre 31 : 4 je neuvěřitelné, tak nepolevit a jen tak dále!"

Kozlovice - Černovír
7:0 (4:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 23.5.2015 11:45
  • Sestava mužstva: Ocelka Marek, Hausner Jiří, Mužík Adam, Kolařík Radim, Polášková Aneta, Bartůněk Lukáš, Hanák Tomáš, Skopal Dominik, Bukva Dominik, Grigárek Jan, Janoušek Jakub, Zemánek Marek
  • Autoři branek: Skopal 2, Kolařík, Polášková, Mužík, Hausner, Bartůněk


Číst 3991 krát Naposledy změněno neděle, 24 květen 2015 08:48