Vytisknout tuto stránku

Spanilá jízda mladších žáků v Čechovicích - 9.5.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice pondělí, 11 květen 2015 19:32
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Ve 21. kole vyjeli mladší žáci Kozlovic za svým soupeřem do Čechovic. A že to byla jízda! Góly přijížděly jako na běžícím pásů; 1:0,2:0,... 10:0 (nakonec 10:1), to mluví samo za sebe.

Další slova přidává vedoucí:"Po vynikajícím výkonu ve čtvrteční dohrávce proti prvnímu Jeseníku, jsme v sobotu zajížděli k dalšímu těžkému utkání na hřiště třetího družstva tabulky Sokola Čechovice. Do zápasu jsme vletěli doslova jako vichřice a zaskočení domácí už v páté minutě prohrávali 0 : 3. Hráli jsme hodně aktivně, dařila se nám kombinace a do konce poločasu jsme dávali jednu branku za druhou a když rozhodčí pískal do píšťalky, světelná tabule ukazovala neuvěřitelné skóre 0 : 8!!! Tak vynikající poločas jsme snad ještě nikdy nezahráli a domácí byli totálně vykolejení a nevěřili vlastním očím co se to děje. V druhém poločase tempo hry hodně opadlo a utkání se už jen dohrávalo. Za stavu 0:10 se domácím podařilo vstřelit alespoň jednu branku a rozhodčí mohl zápas ukončit. Všem patří obrovská pochvala, protože takový zápas jsme nezahráli hodně dlouho a domácím uštědřili neskutečný debakl na který určitě nejsou zvyklí. Konečně nám to tam začíná padat!"

Čechovice - Kozlovice
1 : 10

  • Místo konání: Čechovice
  • Datum konání: 9.5.2015
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Matěj Dostál, Miroslav Kozák, Radim Kolařík, Lukáš Bartůněk, Tomáš Hanák, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Marek Zemánek, Jiří Hausner, Adam Mužík
  • Autoři branek: Kuban 5, Skopal 4, Hanák


Číst 3777 krát Naposledy změněno pondělí, 11 květen 2015 19:47