Vytisknout tuto stránku

Rekordní vítězství mladších žáků v krajském přeboru - 30.9.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice čtvrtek, 01 říjen 2015 16:45
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Muže Kozlovic čeká v neděli zájezd do města rekordů. Po utkání mladších žáků mohou s sebou do Pelhřimova odvést jeden historický zápis mladších žáků Kozlovic. V zápase s Konicí padlo neuvěřitelných 24 branek, přitom 23 nasázeli naši hráči do sítě soupeře.

Vedoucí se přes tento úspěch více zaměřil na budoucího soupeře: "Vložené středeční utkání s Konicí bylo poslední prověrkou před sobotním zápasem podzimu v Jeseníku a klukům se vydařil na jedničku. Tentokrát nám do branky hostů napadalo pomalu všechno a snaživý soupeř si odvezl pro nás rekordní debakl, který jsme před zápasem i s ohledem na odpočívající Anet určitě nečekali. Snad jsme si nechali nějaké branky i do Jeseníku a věříme opět ve velkou podporu rodičů na tento parádní zápas. V sobotu jste v autobuse všichni vítáni! Tohle bude určitě výborné utkání a tak se na to pořádně připravme. Dnes opět všem veliká pochvala, dohráno naplno až do konce. Tak to má vypadat."

Kozlovice - Konice
23:1 (11:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 30.9.2015 15:30
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Matěj Dostál, Matěj Soukup, Pavel Caletka, Zbyněk Skopalík, Martin Mik, Jan Grigárek
  • Autoři branek: Skopal 10, Caletka 3, Kuban 3, Soukup 2, Bartůněk 2, Skopalík, Hausner, Dostál


Číst 3822 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 říjen 2015 17:13