Vytisknout tuto stránku

První ze tří těžkých utkání mladší žáci zvládli na jedničku - 23.4.2016

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 24 duben 2016 06:09
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Další výhru v sezóně zaznamenali mladší žáci na půdě Nových Sadů. Dnes k tomu postačovalo vstřelit sedm branek a jen jednou inkasovat.

K těmto strohým údajům, přidá podrobnější popis zápasů vedoucí: "Hodně těžký týden v podání zápasů sobota – v Nových Sadech – středa- v Mohelnici – sobota – doma Jeseník, jsme zahájili nečekaně jednoznačným vítězstvím a vynikajícím výkonem. Domácí moc branek v soutěži nedostávají, a tak jsme nastupovali do utkání s velkou pokorou a respektem k soupeři. Navíc nám na čtrnáct dní vypadla pro zranění naše hvězdička Anet a hned pětice našich borců nastupovala do základní sestavy za starší! Proto jsme kluky hodně nahecovali na začátek utkání s cílem pokusit se udělat nějaký náskok. To se nám podařilo na jedničku a hned v první minutě vstřelil Domča první branku. Čekali jsme, že nám budou docházet síly, ale opak byl pravdou. Na krásném hlavním hřišti to klukům sedělo a hlavně druhý poločas byl z naší strany hodně dobrý. Takto jednoznačně se v Nových Sadech moc nevyhrává a proto patří všem veliká pochvala. Snad nám forma vydrží i ve středu na další těžké utkání do Mohelnice. Dnes jednoznačná gratulace!"

Nové Sady - Kozlovice
1:7 (0:3)

  • Místo konání: Nové Sady
  • Datum konání: 23.4.2016 13:45
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Matěj Dostál, Tadeáš Hlávka, Šimon Tvrdý, Martin Tomeček, Lukáš Bartůněk
  • Autoři branek: Bartůněk 3, Kuban 3, Skopal


Číst 3207 krát Naposledy změněno neděle, 24 duben 2016 06:42