Vytisknout tuto stránku

První utkání mladších žáků B v okresním přeboru dopadlo na výbornou - 30.8.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice úterý, 01 září 2015 08:13

Na neděli zůstalo příznivcům kopané v Kozlovicích jediné utkání. Od půl jedenácté mohli spatřit premiéru B družstva mladších žáků v okresní soutěži. Po vítězství 4:2 nad Tovačovem to byla premiéra úspěšná.

"Pro většinu kluků, co přešli ze starší přípravky to bylo první ostré utkání na celou polovinu hřiště a zvládli to docela dobře. Po celou dobu zápasu jsme střídali celé sedmičky hráčů a proti hodně dobře bojujícím chlapcům z Tovačova to nakonec rozhodlo, protože jsme na konci zápasu měli určitě více sil a utkání v závěru rozhodli čtvrtou brankou. Kluci se snažili o kombinační fotbal, někdy to bylo lepší, někdy horší, ale nakonec patří všem veliká pochvala za docela slušně zvládnuté utkání a první vítězství v okresním přeboru. Gratulujeme!", takto viděl utkání vedoucí domácích.

Kozlovice - Tovačov
4:2 (3:2)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 30.8.2015 10:30
  • Sestava mužstva: Jaroslav Mackovík, Matyáš Plchot, David Martínek, Jan Oulehla, Tomáš Horák, Šimon Tvrdý, Martin Mik, Matěj Soukup, Pavel Caletka, Matěj Bešina, Jan Grigárek, Martin Kolár, Jakub Dolinek, Martin Tomeček, Tomáš Chodilík
  • Autoři branek: Dolinek 2, Caletka, Soukup


Číst 3193 krát Naposledy změněno úterý, 01 září 2015 08:29