Vytisknout tuto stránku

Pohádkový příběh dopsali mladší žáci v Želatovicích - 31.10.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice pondělí, 02 listopad 2015 17:02
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Doposud mladší žáci v krajského přeboru jen vítězili. 31.10.2015 tento příběh skončil, tedy alespoň prozatím. Více vítězství si již letos nemohou připsat, podzimní část soutěže skončila, a tak poslední 15. vítězství, tentokrát 3:0, nad největším rivalem, fotbalisty Želatovic, je takovou sladkou tečkou.

Přesto poslední řádky k podzimu 2015 napíše vedoucí: "V posledním utkání podzimní části, které jsme hráli v nedalekých Želátovicích, jsme chtěli vítězstvím potvrdit stávající neporazitelnost. Domácí se na nás velice solidně připravili a hlavně v prvním poločase hráli hodně dobře. Tohle okresní derby mělo výbornou diváckou kulisu a kluci na obou stranách hráli opravdu naplno. Hrálo se hodně od podlahy, ale naprosto férově. Utkání se prostě muselo líbit a na jeho konci mohla propuknout naše radost naplno. Vítězstvím 3 : 0 jsme zakončili podzim patnáctou výhrou a soutěž máme rozehranou do jarních odvet fantasticky. Tohle určitě nikdo na začátku nečekal - přes zimu trošičku zapracujeme na fyzičce a už se těšíme na jaro. Hlavně nastřílených 173 branek, je neuvěřitelné číslo. Všem patří veliká pochvala a poděkovat musíme i vynikajícím rodičům za pomoc a podporu ve všech utkáních. Děkujeme, tohle byl mimořádný podzim!"

Želatovice - Kozlovice
0:3 (0:1)

  • Místo konání: Želatovice
  • Datum konání: 31.10.2015 10:45
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Matěj Soukup, Aneta Polášková, Matěj Dostál
  • Autoři branek: Kuban 2, Skopal


Číst 3878 krát Naposledy změněno pondělí, 02 listopad 2015 17:36