Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci zakončili úspěšnou sezónu v Lipníku - 9.6.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice čtvrtek, 11 červen 2015 05:59
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Zápas v Lipníku nad Bečvou nesl pořadové číslo 26 a byl pro mladší žáky tím posledním, co je ve fotbalovém roce 2014/2015 ještě čekalo. Vítězstvím 8:1 a připsanými třemi body do tabulky si pojistili čtvrté místo a prodloužili sérii zápasů bez prohry na 8.

Vedoucí se s ročníkem rozločil těmito slovy: "Poslední utkání sezony v Lipníku jsme odehráli jen s hráči kteří budou k dispozici i příští rok a tento krok se ukázal jako hodně správný. Utkání se hrálo prakticky na jednu branku a od začátku se čekalo jen na jedno - o kolik branek vlastně zvítězíme. Nakonec se to zastavilo na osmičce, a když si i domácí po trošku přísné penaltě zakřičeli góól, mohl rozhodčí vcelku jednoznačné utkání v klidu ukončit. Všem hráčům patří za celou sezonu obrovská pochvala, jako nováček jsme byli hodně cítit a už se těšíme na další sezonu, kde se pokusíme kousat ještě víc. Velká pochvala patří také vynikajícím rodičům a rodinným příslušníkům našich borečků. Podpora a pomoc byla parádní, všem velikánské díky! Nezapomenout na závěrečnou v sobotu 27.6. Kluci a Anet si ten závěrečný potlesk před prázdninami zaslouží."

Lipník - Kozlovice
1:8 (0:4)

  • Místo konání: Lipník nad Bečvou
  • Datum konání: 9.6.2015
  • Sestava mužstva: Ocelka Marek, Polášková Aneta, Dostál Matěj, Bartůněk Lukáš, Skopal Dominik, Kuban Tomáš, Hausner Jiří, Skopalík Zbyněk, Grigárek Jan, Zemánek Marek, Mik Martin, Bukva Dominik, Janoušek Jakub
  • Autoři branek: Kuban 3, Skopal 2, Polášková, Skopalík, Zemánek


Číst 4087 krát Naposledy změněno čtvrtek, 11 červen 2015 06:43