Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci vyhráli i na horké půdě v Jeseníku - 3.10.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 04 říjen 2015 19:29
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Pro mladší žáky byl zápas v Jeseníku utkáním podzimu. Doposud poráželi a přehrávali soupeře vesměs výrazně a souboj s druhým nejlepším mužstvem soutěže vzbuzoval naděje i obavy.

Jak hodnotit výsledek 6:0 a co všechno utkání nabídlo, to nám přiblíží vedoucí: "V Jeseníku na sebe narazila první dvě mužstva krajského přeboru mladších žáků a hrál se hodně dobrý fotbal. Závěrečný výsledek nám udělal obrovskou radost. Domácím jsme nastříleli šest pěkných branek, nedostali ani jedinou a zaslouženě v tomto těžkém testu zvítězili. Výsledek vypadá jednoznačně, ale musíme si sportovně přiznat, že domácí byli po celý první poločas herně lepší a my se vůbec nemohli dostat do tempa. Jen individuální schopnost Dominika nás poslala do dvoubrankového poločasového vedení. O přestávce jsme kluky a Anet trošičku uklidnili a druhý poločas byl z naší strany vynikající. Po rychlé třetí brance v domácí síti jsme se konečně trochu srovnali a začali hrát více na míči. Najednou jsme byli všude dříve a domácím začali hodně zatápět. Přidali jsme další branky a po závěrečném hvizdu rozhodčího mohla propuknout naše veliká radost naplno. Tady se moc vyhrávat nebude, hodně dobré utkání s výborným soupeřem. Obrovská gratulace všem!"

Jeseník - Kozlovice
0:6 (0:2)

  • Místo konání: Jeseník
  • Datum konání: 3.10.2015 11:45
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Matěj Dostál, Jan Grigárek, Polášková Aneta
  • Autoři branek: Skopal 4, Kuban, Polášková


Číst 3491 krát Naposledy změněno neděle, 04 říjen 2015 19:59