Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci vezou další zasloužené body i z Čechovic - 19.9.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 20 září 2015 14:49
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

... a stále dominují své věkové kategorii v rámci krajské kopané v Olomouckém kraji. K tomuto faktu napomohlo další vítězství, tentokrát v poměru 3:0 nad již zmíněným soupeřem.

"Sobotní utkání", jak tvrdí vedoucí, "v Čechovicích se proměnilo ve hru našich hráčů proti domácímu brankáři. Střely na bránu – 2:26 hovoří jasnou řečí!!! Je až neuvěřitelné co všechno pochytal, nebo jsme dokázali zahodit. První branku utkání si musel domácí obránce dokonce vstřelit sám a tím nám pomohl vyhrát hodně nepovedený první poločas. V přestávce přišel v šatně poprvé v sezoně trošičku vítr a druhá půle byla opravdu docela slušná. Samozřejmě až na tu strašidelnou koncovku. Zahazovali jsme jednu šanci za druhou a hlavně náš střelec Dominik byl v zakončení tentokrát k nepoznání. I tak jsme ale přidali další dvě branky a naprosto zaslouženě zvítězili. Domácí museli být za takovou porážku hodně spokojení, protože nejlepší hráč na hřišti byl tentokrát jejich výborný brankář. V sobotu nás čekají na domácím hřišti dobře hrající Nové Sady, a tak už by nás konečně mohl někdo prověřit i v obraně. Zlepšit zakončení a můžeme se těšit. Nakonec ještě pochvala pro Lukáše Bartůňka – vynikající individuální výkon!"

Čechovice - Kozlovice
0:3 (0:1)

  • Místo konání: Čechovice
  • Datum konání: 19.9.2015 10:45
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Matěj Dostál, Soukup Matěj, Caletka Pavel
  • Autoři branek: Kuban, Bartůněk, vlastní


Číst 4020 krát Naposledy změněno neděle, 20 září 2015 15:08