Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci splnili povinnost a v dohrávce porazili Určice - 13.4.2016

Napsal(a)  FK Kozlovice pátek, 15 duben 2016 15:07
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Mladší žáci ve středu odpoledne dohrávali utkání s Určicemi. K předvedené hře se vyjádří opět vedoucí, zde uveďme alespoň informaci, že mladší žáci zvítězili 12:0.

Nechme teď utkání dohrát i vedoucího: "Dohrávané odložené utkání proti Určicím dopadlo podle očekávání a jasnou výhrou našich barev. To je ale asi tak všechno. Soupeře s velice mladou sestavou musíme pochválit za snahu hrát fotbal a jen fyzické přednosti našich hráčů dnes rozhodly. Na jaře to prostě není ono a trápení pokračovalo i na hlavním hřišti, takže už to není ani na co vymlouvat. Vítězství vypadá jednoznačně, ale fotbal opravdu plakal. Hosté hráli s některými hráči starší přípravky a herně nás někdy pěkně vymotávali a my jsme nebyli schopní si pomalu nahrát. V sobotu přivítáme chlapce z Čechovic, a to je hodně těžký soupeř. Snad už konečně ukážeme, co v nás ve skutečnosti je a zahrajeme dobré utkání. Další korálek je z povinnosti navlečen, ale pochvala tentokrát patří mladému soupeři, chlapci!"

Kozlovice - Určice
12:0 (7:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 13.4.2016 16:00
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Matěj Dostál, Martin Mik, Kolár Martin, Skopalík Zbyněk
  • Autoři branek: Bartůněk 4,Kuban 4,Skopal 3,Skopalík


Číst 3426 krát Naposledy změněno pátek, 15 duben 2016 15:28