Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci se konečně dočkali - 3.5.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice pondělí, 04 květen 2015 10:33
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

20. kolo krajské soutěže mladších žáků svedlo proti sobě fotbalisty Kozlovic a Velkých Losin. Domácí byli v roli jasného favorita a s tímto se dokázali zdařile vypořádat; zvítězili 5:2.

Vedoucí zhodnotil utkání následovně: "Po třech porážkách v řadě jsme hostili poslední Velké Losiny a do nominace zařadili jen hráče ročníku 2003. V základní sestavě nastoupili kluci co dostávají méně prostoru,abychom si je pořádně prověřili. Všechny tahouny jsme nechali na lavičce, a tak měli ze začátku samozřejmě více ze hry fyzicky silnější hosté a vstřelili i první branku utkání. Kluci bojovali ale velice dobře a několik dobrých příležitostí jsme malou nešikovností a zbrklostí zahodili. Ve druhé polovině poločasu jsme po prostřídání začali hrát na jednu branku a zaslouženě vyrovnali. Druhá půle už byla jen o velkém množství zahozených šancí na naší straně a hře na jednu branku. Pět branek jsme nakonec vstřelili a naprosto zaslouženě v tomto testu mladších obstáli a zvítězili. Jen zase ty jasné šance mrzí, ale to nás trápí celé jaro. V nadcházejícím týdnu nás čeká nesmírně těžký dvojzápas ve čtvrtek doma s prvním Jeseníkem a sobotu venku s třetími Čechovicemi. Tak to štěstí třeba konečně potkáme a pokusíme se je pořádně zaskočit. Jdeme na to, Kozlíci!"

Kozlovice - Velké Losiny
5 : 2 (1 : 1)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 2.5.2015 11:45
  • Sestava mužstva: Ocelka Marek, Bartůněk Lukáš, Skopal Dominik, Kuban Tomáš, Dostál Matěj, Hausner Jiří, Zemánek Marek, Janoušek Jakub, Grigárek Jan, Mik Martin, Kolár Martin, Bukva Dominik
  • Autoři branek:


Číst 3776 krát Naposledy změněno pondělí, 04 květen 2015 10:43