Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci porazili první Jeseník - 7.5.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 10 květen 2015 05:37
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Jelikož počasí na začátku dubna fotbalu nepřálo, mohli se mladší žáci utkat s Jeseníkem až tento čtvrtek. Na půdu Kozlovic přijelo vedoucí mužstvo soutěže, předvedlo kvalitní výkon, ale ani to na domácí nestačilo. "3 body zůstaly doma" za vítězství 4:2.

Vedoucí zhodnotil utkání následovně: "Utkání s prvním družstvem tabulky a na jaře stále jen vítězným Jeseníkem se nám hodně povedlo a zaslouženě jsme zvítězili. Konečně přijel soupeř co chtěl hrát fotbal a to nám velice sedělo. Brzy jsme se ujali vedení a soupeř vypadal hodně překvapeně a zaskočeně. Vůbec jsme je nepouštěli na dostřel naší branky a ve dvacáté minutě přidali druhou branku. Hosté se ale vůbec nevzdávali a svou kvalitu prokázali po trošku přísně nařízeném přímém kopu brankou na 2:1. Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat v nátlakové hře, ale soupeř na nás doslova vletěl a my úplně vypadli z tempa. Výsledkem toho byl vyrovnávající gól, kdy to hostující útočník udělal opravdu hodně dobře a s naší obranou si doslova pohrál a krásně zavěsil. Kluky ta branka ale nakopla a opět jsme se začali tlačit dopředu. Bylo nás zase plné hřiště a hrál se opravdu dobrý fotbal. Malinkatý Lukáš posbíral ze vzduchu snad všechny balony nakopnuté na naši branku a to nás drželo stále v menším tlaku. Pak přišla vynikající individuální akce Domči a zase jsme soupeři odskočili a začali věřit ve vítězství. Kluci fantasticky bojovali a po vstřelení čtvrté branky bylo rozhodnuto, že soupeř odjede poprvé v této sezoně z hřiště soupeřů poražen. Všem patří veliká pochvala za tento vynikající výkon. Jeseníku přejeme prvenství v krajském přeboru, protože byl nejfotbalovějším družstvem se kterým jsme hráli. A to že jsme je dokázali v sezoně dvakrát porazit ukazuje, že taky asi něco umíme. Jen tak dále borečci!"

Kozlovice - Jeseník
4 : 2 (2 : 1)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 7.5.2015
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Aneta Polášková, Radim Kolařík, Tomáš Hanák, Adam Mužík, Jiří Hausner, Matěj Dostál, Lukáš Bartůněk, Marek Zemánek, Tomáš Kuban, Dominik Skopal
  • Autoři branek: Skopal 3, Kuban


Číst 3647 krát Naposledy změněno neděle, 10 květen 2015 06:19