Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci nadělovali i ve Slavoníně - 9.9.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice čtvrtek, 10 září 2015 16:50
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

59 branek na straně dal po 4 kolech - to byl výsledek střelecké formy mladších žáků. V 5. kole mladší žáci tuto statistiku posunuli opět skokově. V zápase se Slavonínem vstřelili 12 branek, zůstali neporaženi a se 71. vstřlenými brankami nejlépe střílejícím družstvem soutěže.

I k střeleckým výkonům svých hráčů se vyjádřil vedoucí kozlovických žáků: "Ve středu 9.9. jsme hráli další mistrovské utkání na hřišti ve Slavoníně, a jelikož se domácí nacházeli v popředí tabulky, čekali jsme konečně těžší utkání. To se ale zase bohužel nepotvrdilo a soupeře jsme opět jasně přehráli a jednoznačně zvítězili. Dáváme velkou spoustu branek a soupeři na nás zatím vůbec nestačí. Zejména první poločas byl opravdu velmi podařený a byla radost se na to dívat. V sobotu hrajeme v rychlém sledu další utkání doma proti Bohuňovicím a tak doufáme, že nám střelecká a herní forma vydrží a požene nás k dalšímu dobrému výkonu. Veliká pochvala všem!"

Slavonín - Kozlovice
1:12 (1:6)

  • Místo konání: Slavonín
  • Datum konání: 9.9.2015 17:00
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Lukáš Bartůněk, Aneta Polášková, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Jan Grigárek, Matěj Dostál, Zbyněk Skopalík, Martin Mik
  • Autoři branek: Skopal 5, Kuban 4, Bartůněk 2, Grigárek


Číst 3600 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 září 2015 17:09