Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci jednoznačně přehráli i velmi sebevědomé Nové Sady - 26.9.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice sobota, 26 září 2015 17:43
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

... a stále dominují své věkové kategorii v rámci krajské kopané v Olomouckém kraji. K tomuto faktu napomohlo další vítězství, tentokrát v poměru 4:0 nad již zmíněným soupeřem.

Podrobněji hodnotí utkání vedoucí: "Soupeř z Nových Sadů přijel nabuzen vítěznou sérií zápasů, kdy dokonce poslední tři utkání neinkasoval branku a nacházel se prozatím na třetím místě tabulky. Kluci a Anet je ale hned od začátku zápasu vrátili do reality a dali jasně najevo, že bude jejich série vítězství u konce. Brzy jsme šli krásnou brankou po nacvičené akci do vedení a dál pokračovali v nátlakové hře. V koncovce to momentálně ale trošku skřípe, a tak jsme do poločasu přidali jen jednu branku. Soupeř se párkrát před naši branku dostal, jednou dokonce z trestného kopu zazvonilo břevno, ale jinak jsme mu moc šancí nedopřáli. Proto se šlo do šaten s dvougólovým vedením. Jestliže v první půli soupeř sem tam zazlobil, ve druhé se už hrálo jen a jen na jednu bránu. Zápas jsme měli jednoznačně pod kontrolou a naprosto v klidu dohrávali. Přidali jsme ještě dvě branky a naprosto zaslouženě zvítězili. Hosté můžou být ještě rádi, že to neskončilo daleko větším rozdílem. Všem veliká pochvala, dnes to byl hodně dobrý výkon!"

Kozlovice - Nové Sady
4:0 (2:0)

  • Místo konání: Kozlovice
  • Datum konání: 26.9.2015 10:00
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Aneta Polášková, Lukáš Bartůněk, Jiří Hausner, Marek Zemánek, Šimon Tvrdý, Tomáš Kuban, Dominik Skopal, Matěj Dostál, Soukup Matěj, Caletka Pavel
  • Autoři branek: Skopal, Bartůněk, Tvrdý, Soukup


Číst 3875 krát Naposledy změněno úterý, 30 srpen 2016 15:35