Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci, i přes velmi dobrý výkon, z Nových Sadů výhru nepřivezli - 04.11.2017

Napsal(a)  FK Kozlovice čtvrtek, 09 listopad 2017 22:10
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Na mistrovské utkání jsme tentokrát zajížděli, jako zatím jediné mužstvo neporažené v sezoně, na hřiště do Nových Sadů. Byl to souboj o první místo v tabulce. Prvních 15 minut, prvního poločasu, bylo z naší strany výborných, měli jsme 3-4 tutové šance, ale bohužel jsme je neproměnili. Tak musel přijít trest a domácí hned z první vyložené šance vstřelili branku a za dalších 5 minut druhou.
ruhé půle jsme šli s tím ,že se pokusíme s utkáním něco udělat. Po pěti minutách nám vstřelily Sady šťastnou třetí branku a bylo po utkání. Zápas byl z obou stran velmi kvalitní a dnes vyhrálo mužstvo, ke kterému se přiklonilo více štěstí.
Jedinou kaňkou dnešního utkání, je zranění brankáře Filipa Petráše, který bohužel nebude v Jeseníku chytat a my musíme obětovat nějakého hráče do brány, a to je proti tak kvalitnímu mužstvu jako je Jeseník velká chyba. Pochvala všem za bojovnost.

Nové Sady - FK Kozlovice 
4:0 (2:0)

  • Místo konání: Nové Sady
  • Datum konání:  4. 11. 2017, v 12.00 hod.
  • Sestava mužstva: Tomeček Martin, Riedl Radim, Tesař Tomáš, Petráš Filip, Plhal Jan, Němec Michal, Chlum Jakub, Neumann Filip, Váleček Martin, Ilík Štěpán, Smola Dominik

 

 

Číst 2472 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 listopad 2017 21:46