Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci bojovali v Jeseníku, ale body zůstaly venku - 12.11.2017

Napsal(a)  FK Kozlovice čtvrtek, 16 listopad 2017 21:29
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Na poslední mistrovské utkání jsme tentokrát zajížděli do Jeseníku. Kluci z Jeseníku patří každý rok mezi to nejlepší co v soutěži je a proto nás čekalo velice těžké utkání. Navíc Adam a Miloš Pudilové jsou nejlepšími střelci soutěže (67 branek). V prvním poločase se nám tyto dva borce podařilo eliminovat. Kluci je perfektně dostupovali, nenechali jim prostor na kombinaci a to bylo pro vývoj v první půli velmi důležité. První poločas byl velmi kvalitní z obou stran a do kabin se šlo za stavu 1:1.
Ve druhém poločase nám trochu docházel dech a Jeseník se dostal do vedení 4:1, ale to nás nepoložilo. Dali jsme dva rychlé goly a z utkání bylo opět drama. Hrálo se nahoru dolů a opět se více štěstí naklonilo na stranu domácích, kteří vstřelili branku na 5:3 a pak do před koncem utkání na 6:3.
Dnes musím pochválit všechny borce za předvedený výkon, za bojovnost a dobrou hru. Třetí místo po podzimní části je velmi krásné!!! Poděkovat musíme i vynikajícím rodičům za pomoc a podporu ve všech utkáních.

Jeseník - FK Kozlovice 
6:3 (1:1)

  • Místo konání: Jeseník
  • Datum konání:  12. 11. 2017, v 14.45 hod.
  • Sestava mužstva: Tomeček Martin, Riedl Radim, Tesař Tomáš, Petráš Filip, Plhal Jan, Němec Michal, Chlum Jakub, Neumann Filip, Váleček Martin, Ilík Štěpán, Smola Dominik
  • Branky: Tomeček 2x, Neumann 1x

 

 

Číst 2600 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 listopad 2017 21:46