Vytisknout tuto stránku

Mladší žáci B totálně propadli na hřišti Sokola Soběchleby - 16.4.2016

Napsal(a)  FK Kozlovice sobota, 16 duben 2016 00:00
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

Utkání na hřišti Soběchleb slibovalo mnohé. To, co nakonec přineslo, málokdo čekal. Porážka o sedm branek a jen jeden vstřelený gól z kopaček hráčů Kozlovic. Co k tomu dodat?

Nu alespoň hodnocení vedoucího: "Ačkoliv se jednalo o souboj prvního celku okresního přeboru mladších žáků s druhým, na hřišti bylo bohužel jen jedno družstvo a naši borci dostali pořádnou facku. Toto utkání jasně ukázalo proč je potřeba k tréninku přistupovat stoprocentně a ne se na to celou zimu vykašlat. Domácí nás vůbec k ničemu nepustili a utkání mohlo klidně skončit i dvouciferným výsledkem. Z naší strany není co hodnotit, bez tréninku se prostě hrát nedá. Snad se trochu chytíme za nos a začneme trochu jinak. Je až neuvěřitelné, že stejného soupeře jsme doma na podzim porazili 7:1! Asi je něco fakt špatně, nemyslíte chlapci? Rychle zapomenout a hurá trénovat!"

Soběchleby - Kozlovice
8:1 (4:0)

  • Místo konání: Soběchleby
  • Datum konání: 16.4.2016 10:00
  • Sestava mužstva: Mackovík Jaroslav, Horák Tomáš, Bešina Matěj, Martinek David, Soukup Matěj, Caletka Pavel, Tvrdý Šimon, Plchot Matyáš, Tadeáš Hlávka, Chodilík
  • Autoři branek: Hlávka


Číst 3254 krát Naposledy změněno pondělí, 18 duben 2016 16:55