Vytisknout tuto stránku

Mistrovské utkání krajského přeboru mladších žáků s FK Jeseník - 23.8.2014

Napsal(a)  FK Kozlovice sobota, 23 srpen 2014 00:00
Zápas mladších žáků - FK Jeseník Zápas mladších žáků - FK Jeseník FK Kozlovice

Jako nováček krajského přeboru mladších žáků jsme k prvnímu utkání zajížděli do dalekého Jeseníku. Domácí v minulém ročníku prohráli za celou sezonu jen jedno utkání a tak jsme čekali těžkou zkoušku. Zápas nám pak ukázal, že i s tak silným soupeřem se můžeme měřit.

FK Jeseník – FK Kozlovice
2 : 3

  • Místo konání: FK Jeseník
  • Datum konání: 23. 8. 2014
  • Sestava mužstva: Marek Ocelka, Matěj Dostál, Dominik Skopal,Tomáš Kuban, Jiří Hausner, Martin Konupčík, Marek Zemánek, Jan Grigárek, Jakub Janoušek, Radim Kolařík,Adam Mužík,Lukáš Stoklásek, Aneta Polášková, Martin Mik.
  • Autoři branek: Dominik Skopal , Adam Mužík, Tomáš Kuban
  • Nejlepší střelec: Skopal Dominik


Chlapci z Jeseníku nás od začátku malinko podcenili a první poločas jsme je pěkně zaskočili a hráli vynikajícím způsobem. Poločasová remíza 1:1 byla po naší smůle v zakončení , pro domácí doslova zlatá. O přestávce jsme slyšeli od domácího trenéra bouři křiku a věděli jsme, že druhý poločas bude hodně těžký. První polovina druhého poločasu se hrála ale zase v naší režii a zaskočení domácí si nedokázali poradit s našimi protiútoky a najednou to bylo 1:3!!! Do konce utkání zbývalo 15 minut a vypadalo to velice dobře. Jenže domácí vrhli všechny síly do útoku a po snížení na rozdíl jediného gólu jsme se nepochopitelně začali bát o výsledek a v obraně malinko zmatkovat. V této pasáži utkání nás podržel dobrými zákroky fantasticky chytající Mára a i s tou pověstnou porcí štěstíčka jsme utkání dotáhli do vynikajícího vítězství. Všem hráčům patří obrovská pochvala za vynikající výkon a pochvalná slova uznání domácího trenéra jsou pro nás velikým povzbuzením do dalších těžkých zápasů. GRATULUJEME!!!!


tabulka-mladsi-zaci-23-8-2014


Číst 4766 krát Naposledy změněno pondělí, 25 srpen 2014 21:12