Vytisknout tuto stránku

Další klopýtnutí mladších žáků, tentokrát v Želatovicích - 25.4.2015

Napsal(a)  FK Kozlovice neděle, 26 duben 2015 15:20
Mužstvo mladších žáků Mužstvo mladších žáků FK Kozlovice

V sobotu mladší žáci cestovali "přes kopec" do Želatovic. Zde je čekalo utkání 19. kola krajské soutěže, z nějž vítězně nakonec vyšlo místní FC, a to v brankovém poměru 5 ku 2.

Vedoucí zhodnotil utkání následovně: "Na derby do nedalekých Želatovic jsme odjížděli odčinit domácí výpadek z minulého kola, ale nakonec se nám to moc nepovedlo a zaslouženě jsme opět prohráli. Přitom jsme začali velice dobře a Anetou dali první branku utkání. Potom jsme ale nepochopitelně přenechali iniciativu domácím a výsledkem toho byly dvě vlastní branky v naší síti a poločasové skóre 2 : 1 pro domácí. V šatně jsme si řekli, že to znova otočíme na naši stranu, ale prostě nám to momentálně vůbec nejde a druhý poločas byl hodně špatný. Naši tahouni se trošku trápí, a aby toho nebylo dost naše podzimní opora, Mára v brance, má slabší období. Ve středu nás čeká další těžký soupeř z Mohelnice, tak to třeba zrovna proti kvalitnímu protivníkovi protrhneme. Hlavy vzhůru,jedeme dál!"

FC Želatovice - FK Kozlovice
5 : 2

  • Místo konání: Želatovice
  • Datum konání: 25.4.2015 11:45
  • Sestava mužstva: Ocelka Marek, Dostál Matěj, Bartůněk Lukáš, Kuban Tomáš, Polášková Aneta, Kozák Miroslav, Hanák Tomáš, Mužík Adam, Skopal Dominik, Zemánek Marek, Grigárek Jan, Hausner Jiří
  • Autoři branek: Polášková, Skopal


Číst 3902 krát Naposledy změněno neděle, 26 duben 2015 15:37