Vytisknout tuto stránku

Kozlovicím ve Staré Říši nepomohla ani dlouhá přesilovka - 18.10.2015

pondělí, 19 říjen 2015 17:27
Muži FK Kozlovice ročník 2014/15 Muži FK Kozlovice ročník 2014/15 Autor: DENÍK

Stará Říše, Kozlovice – Podzimní trápení fotbalistů Kozlovic pokračuje. Po dvanácti odehraných kolech získali svěřenci trenéra Romana Matějky pouhých jedenáct bodů, naposledy padli v neděli na půdě silné Staré Říše. Ta se tak dostala do čela divize D, o skóre před Hodonín a pouhé dva body před Přerov. Kozlovice jsou třetí od konce.

 

Stará říše FSC Stará Říše
2
Kozlovice Fotbalový klub Kozlovice
0
  • Stará Říše: Neumann - Kadlec, Heide, Príborský, Merhaut, Tichánek, Konate (80. Nahi), Bidi (70. Kratochvíl), Brnický, Göth, Vácha (83. Rygl)
  • Kozlovice: Kadlec – Střelec, Tomčík, Sikora (76. Hradil), Heger (46. Žůrek), Kaďorek, Dostál, Martin Král, Šolín (72. Nevřela), Schlehr, Galetka
  • Rozhodčí: Machač – Jahoda, Nápravník
  • Branky: 37. Konate, 54. Kadlec (PK) -
  • Žluté karty: 82. Brnický, 85. Nahi, 90. Tichánek – 18. Tomčík, 53. Sikora
  • Červené karty: 12. Příborský -
  • Diváků: 120

Hostům nepomohlo ani vyloučení staroříšského Pavla Příborského, který už ve 12. minutě v jasné šanci zezadu podrazil soupeře, nemohlo následovat nic jiného, než červená karta. Kozlovičtí se však neponaučili z předešlého domácího utkání a přesilovku opět nezvládli.


„Nám to asi proti deseti spíše ubližuje, než aby to pomáhalo. Soupeř se zatáhl, nám chyběl pohyb, rychlá kombinace nebo nějaká překvapivá věc v naší hře," měl ke spokojenosti daleko trenér Kozlovic Matějka.


Nejprve se ve 37. minutě prosadila ofenzivní hvězda domácích Abdoulaye Konate z Pobřeží slonoviny.


„První gól padl po chybě, při našem autu jsme soupeři vlastně darovali branku na 1:0. Pak už Stará Říše nepotřebovala hrát dopředu, ten stav šel ubránit. Bylo to jako házená, dobývali jsme soupeřovu obranu, ale ta kombinace byla pomalá, soupeř si to hlídal," přiblížil kozlovický kouč.


Ve druhém poločase pak přišlo definitivní rozhodnutí. Po chybě a následném faulu krajního beka hostů Patrika Sikory pískl sudí penaltu, s jejíž exekucí si poradil Michal Kadlec – 2:0.

Stará Říše si i přes velkou šanci Libora Žůrka z 80. minuty v deseti dokráčela pro tři body.

„Při Žůrkově šanci tam bylo lehké potažení, možná, kdyby spadl, tak rozhodčí pískne penaltu, ale Libor šel do zakončení a neproměnil. Kdyby to skončilo gólem, tak se s tím možná ještě něco dalo dělat, ale bohužel. My jsme sice byli na míči, ale byla tam taková bezradnost," řekl na závěr Roman Matějka.


Jeho tým nutně potřebuje navázat na některé povedené výkony, současná čtrnáctá pozice je určitě pod možnostmi kvalit Kozlovic. Demonstrovat to mohou v neděli na domácím hřišti proti Ždírci nad Doubravou. Zápas začne již ve 14.30.



Autor článku: Ivan Němeček; plně převzato ze stránek Přerovského deníku.

Číst 4303 krát Naposledy změněno pondělí, 19 říjen 2015 17:42