Vytisknout tuto stránku

Kozlovice nezvládly přesilovku a prohrály s ambiciózním Hodonínem - 11.10.2015

pondělí, 12 říjen 2015 17:49
Muži FK Kozlovice ročník 2014/15 Muži FK Kozlovice ročník 2014/15 Autor: DENÍK

Kozlovice – Druhou porážku v řadě si připsali v neděli divizní fotbalisté Kozlovic. Po prohře v Pelhřimově přišel domácí souboj s elitním celkem soutěže z Hodonína. Kozlovičtí s ním hráli hodinu vyrovnanou partii, po brankách Josefa Heska a bývalého prvoligového záložníka Tomáše Polácha však nakonec prohráli 2:4.

 

Kozlovice Fotbalový klub Kozlovice
2
Hodonín FK Hodonín
4
  • Kozlovice: Kadlec – Střelec, Dostál, Martin Král (73. Tomčík), Heger – Žůrek (72. Šolín), Axamit, Schlehr, Sikora, Kaďorek – Galetka (77. Nevřela)
  • Hodonín: Petráš - Víšek, Kyselka, Polák, Maršálek H. (29. Reška), Hesek, Šefčík (90. Maršálek J.), Novotný, Švrček (61. Kokeš), Šturma, Polách
  • Rozhodčí: Popelák – Dohnálek, Gasnárek
  • Branky: 23. Galetka, 61. Kaďorek (PK) – 10. Šefčík, 56. Šturma, 63. Hesek, 66. Polách
  • Žluté karty: 22. Schlehr, 74. Šolín – 36. Švrček
  • Červené karty: - 60. Petráš
  • Diváků: 98

„Porazili jsme se sami. Děláme osobní chyby, hrubky, které soupeř potrestá. Tam vidím základ a celou příčinu našich neúspěchů. Je to něco, s čím se potýkáme už delší dobu, tam je zakopaný pes," nemohl být opět spokojen trenér Kozlovic Roman Matějka.


První z chyb vyrobili jeho svěřenci v 10. minutě, hosty tak mohl do vedení poslat Igor Ševčík. Kozlovice dokázaly rychle odpovědět svým nejlepším střelcem Adamem Galetkou, který si ve 23. minutě připsal již svou pátou branku v sezoně.


Také do druhé půle lépe vkročil Hodonín. Odehráno z ní bylo deset minut a brankář Kozlovic Oral lovil míč ze sítě po brance Zdeňka Šturmy. I tentokrát si ale domácí přichystali odpověď. Pomohl jim k tomu faul gólmana hostů Martina Petráše, který ve vápně sestřelil Galetku. Následovala červená karta a penalta, tu proměnil tradiční exekutor Kaďorek, a bylo podruhé vyrovnáno.

Místo následného tlaku Kozlovic však přišla studená hodonínská sprcha. V rozmezí tří minut se prosadili Josef Hesek a Tomáš Polách, kteří tak rozhodli o tříbodovém zisku svěřenců známého trenéra Komňackého.

Ti tak patří k trojici týmů na čele divize D s dvaceti body, Kozlovice naopak ke třem mužstvům, jež se krčí v nejnižších patrech tabulky.


„Naše chyby spočívají v neproměňování šancí, tentokrát jsme taky dělali hrubky v defenzivě. Jedná se o osobní chyby jednotlivců, ale nerad bych se v tom babral. Momentálně se nám spíš kolektivně nedaří a zodpovědnost za to beru na sebe já, nechci to shazovat na hráče," řekl na závěr Matějka.



Autor článku: Ivan Němeček; plně převzato ze stránek Přerovského deníku.

Číst 4305 krát Naposledy změněno pondělí, 12 říjen 2015 18:07