Vytisknout tuto stránku

Kozlovice na vlně, odnesly to Skaštice. Z čeho byl kouč zklamaný? - 11.9.2023

středa, 04 říjen 2023 19:39
Kozlovice na vlně, odnesly to Skaštice. Z čeho byl kouč zklamaný? - 11.9.2023 Foto: Deník / Jan Pořízek

Fotbalisté Kozlovic v neděli zvládli roli favorita, na domácím hřišti přehráli Skaštice poměrem 3:1. Trenér lídra divize E David Kobylík přesto bezprostředně po utkání nebyl na sto procent spokojený.

FK Kozlovice – TJ Skaštice 3:1 (1:0)
 
  • Místo utkání: Kozlovice
  • Rozhodčí: Malý – Potiorek, Lukašík
  • ŽK: Kozák, Vogl, Slatinský – Zavadil, Štěpják, Motal
  • Branky: 5. Nekuda, 60. Kozák, 80. Řehák – 92. Konečník
  • Diváci: 335
  • Kozlovice: Obzina – Smékal, Kostka, Řehák, Kyselák, Vítek (63. Vogl), Kaďorek (74. Slatinský), Nekuda (63. Vyhlídal), Olšanský, Kozák (81. Smolka), Skopal
  • Trenér: David Kobylík

[/block]

 

„První dojem? Jsem teď trošku zklamaný, protože jsme dostali gól v devadesáté minutě za stavu 3:0, což ten výsledek prostě kazí. Dominovali jsme tak, že si dokážu představit, že soupeře dostaneme ještě více pod tlak a vytvoříme si ještě více brankových příležitostí,“ přiznal kouč.

Domácí šli do vedení už v 5. minutě po čtvrtém zásahu Petra Nekudy v sezoně. Kdo poté čekal kozlovickou kanonádu, nedočkal se.

Až v 60. minutě přišla chyba gólmana Skaštic Vrby, který lehký míč vyboxoval přímo k Miroslavu Kozákovi. A ten zvýšil na 2:0. Definitivní pojistku přidal po standardní situaci kapitán Alex Řehák, který dorážel hlavičku muže zápasu Kozáka.

„Jsem velmi spokojený s hráči. Oni za tím stojí, já jsem generál do pátku a v neděli jsem jen servis. Oni jsou ti borci, kteří to tady potom odběhají a odedřou. Kluci jsou pokorní, pracovití, udělejte z nich hvězdy, borce a moje hodnocení ani nebude potřeba,“ vyzdvihl Kobylík své svěřence.

V samotném závěru sebral Obzinovi čisté konto majitel šestnácti ligových startů za Zlín, 36letý matador a skaštický kapitán Zdeněk Konečník.

Těžký zápas kozly čeká už v pátek, kdy od 18.30 hrají na horké půdě Baťova.


Autor článku: Ivan Němeček / sportovní reportér (Prerovskydenik.cz).


Číst 535 krát Naposledy změněno středa, 04 říjen 2023 19:52