Vytisknout tuto stránku

Debakl v improvizované sestavě. Kozlovice dostaly ve Frýdlantu čtyřku - 16.05.2018

čtvrtek, 17 květen 2018 12:42
Ilustraní foto Ilustraní foto Autor: Deník / Jan Pořízek

Po víkendové „povinné“ výhře 3:1 na hřišti předposledního Brumova utrpěli fotbalisté Kozlovic debakl ve Frýdlantu. Na půdě Beskydského klubu padli vysoko 0:4 a nejvyšší patra divizní tabulky se jim vzdalují.

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí - FK Kozlovice
4:0 (1:0)

  • Místo utkání: Frýdlant n/O
  • Branky: 40. Škorik, 54. Svatonský, 84. Šnyta, 87. Hrdlička
  • Rozhodčí: Kaloč – Lukašík, Bebenek
  • ŽK: Škorik, Střižík, Šigut, Šafner – F. Přikryl, Galetka
  • Diváků: 204
  • Kozlovice: Kadlec – Zelina, Střelec, Řehák, Heger – F. Přikryl (57. Chudoba), Mazouch, Petržela (46. Galetka), Šolín, Pavelka (77. Vogl) – Š. Přikryl
  • Trenér: Roman Matějka


„Předvedli jsme všichni výkon na úrovni 1.A třídy. Zásadní problém byl v důrazu a pohybu. To byl největší rozdíl mezi oběma týmy. Frýdlant byl všude dřív, vyhrával osobní souboje. Od toho se odvíjel celý zápas. Soupeř zaslouženě vyhrál,“ neskrýval rozčarování trenér Kozlů Roman Matějka.

Situaci hostům opět neulehčila ani rozsáhlá marodka, ke které se přidaly i další absence. Mimo hru jsou ze základní sestavy kapitán Král, oba střední záložníci Dostál a Schlehr i křídelník Kyselák.

Nejproduktivnější útočné duo soutěže Nekuda – Galetka ve Frýdlantu také nemohlo nastoupit, druhý jmenovaný naskočil až na druhý poločas. V tom si navíc obnovil zranění Filip Přikryl.

„Hroutí se nám to už od druhého zápasu jara. Ale na to se nemůžeme vymlouvat. Běhat a zavírat prostory, to můžou všichni hráči,“ kroutil hlavou Roman Matějka.

Jeho tým navíc už v neděli čeká atraktivní a těžký domácí duel s druhým Havířovem, který se netají postupovými ambicemi. Utkání je v kozlovickém areálu na programu od 17 hodin.


Autor článku: Jiří Fišara / prerovsky.denik.cz.


Číst 2827 krát Naposledy změněno čtvrtek, 17 květen 2018 20:15